Vinotéka Regius, Vajnory

Vinotéka REGIUS ponúka viac ako obnovenie a pestovanie tradícií. Symbióza ľudovej a modernej architektúry spája tradičnú vínnu kultúru s mnohorakosťou súčasnosti a vytvára pestré podmienky pre spoločenský život pod jednou strechou. S nádychom relaxu a pohody, vo svetle sviečok priestoru, o ktorom sa nejeden návštevník vyjadril ako o mieste, ktoré „ má atmosféru“.

 

Vinotéka REGIUS vznikla v októbri 2009 rekonštrukciou pôvodného roľníckeho domu v centre Vajnor, na hlavnej Roľníckej ulici podľa projektu renomovanej architektky Ingrid Konrad, v súčasnosti hlavnej architektky Bratislavy. Priestor je vytvorený nadčasovo, z najkvalitnejších materiálov. Citlivo prepája staré s novým, vytvárajúc neopakovateľný zážitok. Miesto navodzuje pokoj v duši a spomalenie hektického tempa súčasnosti.


Na hlavný bar, nazvaný „Vajnorská viecha“ (kapacita 30 miest na sedenie) s exkluzívnym barovým pultom a pódiom nadväzujú: tradičná vínna pivnica (32 miest na sedenie), dva VIP priestory a dve miestnosti – ideálne pre usporiadanie obchodných rokovaní, seminárov a prezentácií, pričom ich kapacita je do 20 osôb. V celom priestore je Wi-fi zóna.

 

Celková kapacita pri organizovaní spoločenských i rodinných podujatí je 80 osôb – stolujúcich v troch rôznych priestoroch, no pri spoločenských akciách rautového typu až 120 osôb! Všetky priestory sú plne klimatizované a vrátane hlavného priestoru ich možno za niekoľko minút zatieniť tak, aby vyniklo osvietené pódium, či filmové plátno, ktoré sa nenápadne skrýva zrolované pod strechou.

 

Vinotéka Regius
Roľnícka 114
831 07 Bratislava – Vajnory